...

Concert Tomalone en de ‘Helden van Godlinze’ groot succes!

apr 20, 2024 | Algemeen | 0 Reacties

Vlnr: Evert Scholten (gitaar), Tom Peperkamp ‘Tomalone’ (zang en entertainment), Wessel Baptist (drums), Gerrit Veen (bas) en Gert Jan Blauw (sax, zang en percussie).

Het concert in het Spiekhoes in Spijk op zondagmiddag 14 april 2024 was een groot succes! Een publiek van ongeveer 120 mensen, van jong tot oud(er), kwam samen om te genieten van het optreden van ‘Tomalone’ en de ‘Helden van Godlinze’.

De ‘Kwelderzaal’, ooit een Gereformeerde Kerk, bleek werkelijk een betoverende setting te zijn voor dit evenement, waarbij het leek alsof de muziek zelf tot leven kwam. Het werd al gauw het ‘Paradiso van het Noorden’ genoemd, en terecht!

De bezoekers, afkomstig uit zowel Spijk als nabijgelegen dorpen en zelfs uit Portugal, genoten van een muzikale reis door de late jaren ’50 en de betoverende ’60s.

Het was een feest van herkenning voor velen die de muziek van die tijd kenden, en een nieuwe ervaring voor de jongeren die voor het eerst kennismaakten met deze muzikale periode. De ‘Fab Five oet Glins’  wisten het publiek te betoveren met hun optreden en worden zelfs vergeleken met de ‘Fab Four’ uit Engeland (ja … de Beatles en de Rolling Stones!). We wensen deze getalenteerde groep een glansrijke toekomst in de muziekwereld toe en kijken reikhalzend uit naar hun volgende optreden.

Bestuur en beheer Spiekhoes

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.